NA24.no

- BT kutter mer

(Scanpix)
Det varsles om ytterlige nedskjæringer i Bergens Tidende.

Administrerende direktør Sondre Gravir og sjefredaktør Trine Eilertsen har kalt inn de ansatte i vestlandsavisen til et nytt allmøte i morgen, skriver konkurrenten BA.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Etter det BA erfarer skal det varsles ytterligere sparetiltak i mediehuset. Den forrige sparepakken medførte 65 færre årsverk i Bergens Tidende.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Jeg kan bekrefte at det skal være et orienteringsmøte i morgen. Det som ble behandlet på styremøtet vil bli tatt opp i morgen, sier klubbleder, Arild Berg Karlsen, i BT til NA24 Propaganda.

- Slike møter har vi alltid etter hvert styremøte og det er ikke nødvendigvis dramatikk forbundet med dette. Mer vil jeg ikke svar på, sier Karlsen.

Flere kilder NA24 Propaganda har snakket med melder om en trykket stemning huset og at det ventes dramatikk på møtet i morgen.

- Jeg ønsker ikke å kommentere våre interne prosesser, er det eneste administrerende direktør i mediehuset, Sondre Gravir vil si.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere