NA24.no

TVNorge-sjef Harald Strømme.
TVNorge-sjef Harald Strømme. Foto: TVNorge

- Dette er jo flaut bra

TVNorge vinner med humor.

TVNorge har fått en helt perfekt start på høstens humorsatsing. 264 000 så premieren på Thomas Giertsens nye hjertebarn, Helt perfekt. Sammen med program to av I kveld med YLVIS bidro dette til at TVNorge igjen var største kanal i målgruppen.

- Dette er jo flaut bra, og bra flaut, smiler TVNorge sjef, Harald Strømme i en melding.

- Vi har hele tiden vært tydelige på at vi nå forsøker oss på en krevende sjanger, og at Helt Perfekt ville være sært nok til at meningene ville være svært delte. Dette er ikke for alle. Vi var derfor svært spente på mottagelsen. Å våkne opp til gode seertall og en 5’er på terningen i VG er rett og slett helt perfekt, sier Strømme i meldingen.

Fire egenproduksjoner på rad og rekke gjorde at TVNorge igjen ble største kanal i målgruppen (12 – 44) onsdag.

- Det var sterk konkurranse med semifinalen i cupen på NRK1 i går, men alt tyder på at humor blir det viktigste kortet i kampen om seerne denne høsten, sier Strømme i meldingen.

Program nummer to av Ylvis-brødrenes nye talkshow, I kveld med YLVIS, høstet også gode seertall (377 000), men falt litt fra premieren (458 000).

- Når det også går opp for folk at Ylvis holder på to ganger i uka tror vi på en svært sterk høst. Jeg har selv tippet at Ylvis vil stabilisere seg rundt 300.000. Men skal man dømme etter aktiviteten på sosiale medier skulle vi hatt 3 millioner seere på vår humorsatsing, så dette ser bra ut, sier TVNorge-sjefen i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere