NA24.no

- Dobbel PR-boost for Norge

REKORD: Aleksander knuste konkurrentene i MGP.
REKORD: Aleksander knuste konkurrentene i MGP. Foto: Sara Johannessen (SCANPIX)
17. mai og Melodi Grand Prix-sirkuset kan gi dobbel boost for Norge, tror PR-strateg.

Mandag hadde PR-strateg Bjørn B. Jacobsen i Republik Communications et leserinnlegg på NA24 Propaganda.

Les: - Historisk mulighet

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Inngangen på innlegget var en periode slik at det fremstod som Jacobsen mente at selve Melodi Grand Prix-finalen neste år burde bli lagt til nasjonaldagen 17. mai. Det var derimot ikke dette han mente.

- Mitt poeng var aldeles ikke at Grand Prix-finalen skal gå 17. mai neste år. Det ville vært meningsløst. Poenget var at finalen blir avviklet med semifinalene og finalene i dagene før og etter 17. mai, hva jeg forstår, kommenterer Jacobsen til NA24 Propaganda.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Hvis dette skjer, og 3.000 internasjonale journalister er i Oslo og kan overvære 17. mai-feiringen, blir dette dobbel PR-boost for Norge og Oslo. 17. mai i Oslo er helt unikt og representerer en begivenhet du ikke finner noe annet sted i verden, understreker Bjørn B Jacobsen.

Han mener lokaliseringsdebatten bør legges død først som sist, og at markeringsglade ordførere må lære av den smertefulle OL-prosessen i fjor, der en av de viktigste konklusjonene var at det må ligge faglige og profesjonelle vurderinger til grunn for hvor i landet man skal legge store begivenheter, enten dette er innenfor idrett eller kultur.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere