NA24.no

- En askeladd med mye radioerfaring

(Scanpix)
Radio FM AS skal ta opp kampen med P4, NRJ og Radio Metro i Oslo.

Foreløpig er selskapet som skal drive stasjonen relativt ubeskrevet. Selskapet Radio FM AS ble stiftet så sent som i januar i år.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Selskapet var en av tre søkere som fikk konsesjon for å sende lokalradio i Stor-Oslo.

Tung radioerfaring
- Men vi har mye radioerfaring for det, sier daglig leder Finn-Erik Nordvold til NA24 Propaganda.

Han har vært med fra den spede starten av kommersiell nærradio i Norge.

- Jeg startet med salg for Radio1 i 1986, to år før det ble lov å selge ordinær radioreklame. Jeg drev også Radio Oslofjord både før og etter P4 kom og tok omtrent halve reklamemarkedet, så jeg har en viss erfaring med å drive radio i tøffe tider, sier Nordvold.

Han er daglig leder og en av tre aksjonærer i det nye selskapet. Nordvold og Knut Tønnes Stenersen, som er daglig leder i TV Follo, eier hver en fjerdedel av det nye selskapet. Den siste halvparten eies av Tharald Nustad, som også er eier i TV Follo.

Nordvold sier de skal være en bred lokalradio for Stor-Oslo.

Espen Askeladd med erfaring
- Vi skal ha sport, kultur, nyheter og mye annet av interesse for dem som bor i Oslo. Vi skal være brede og kommer ikke til å rette oss mot én spesifikk målgruppe. Ambisjonen er å lage godt radioinnhold med musikk i tillegg, og ikke motsatt, sier han.

P4, Radio Metro og NRJ er de tre stasjonene Nordvold mener kommer til å by på mest konkurranse.

- Det er tre stasjoner som alle har sterke eiere i ryggen. Vi blir en slags Espen Askeladd i denne sammenhengen, men vi har solid radioerfaring og en del penger til å støtte opp om satsingen, sier han.

Foruten salg for Radio1 har Nordvold startet Radio Oslofjord, som senere ble solgt til NRJ. Han har også vært med på å starte Riksnytt.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere