NA24.no

- Er du pilleavhengig?

(Reuters)
Sist oppdatert:
Langer ut mot BBC etter helsespørsmål.

Den siste tiden har spekulasjonene knyttet til Gordon Browns helsetilstand økt i omfang. Det har blant annet blitt stilt spørsmål om han er i stand til å være statsminister frem til valget neste år.

Brown som har vært blind på det ene øyet siden barndommen har hele tiden benektet at synet på det andre øyet er svekket, men i et TV-intervju forrige uke ble han på nytt stilt spørsmål knyttet til synet.

Det har også sirkulert rykter om at statsministeren går på antidepressive medikamenter. Det er disse ryktene som BBCs politiske anker Andrew Marr tok tak i, da han på direktesendt TV søndag, overraskende spurte Brown om han er avhengig av reseptbelagte legemidler for å klare seg, ifølge The Telegraph.

Dette spørsmålet er nå landets visestatsminister, Peter Benjamin Mandelson, i harnisk over at statsministeren ble stilt.

- Vi har sett der ute på internett, bloggsfæren, alle disse ekstreme høyrevridde menneskene som forsøker å sverte og sette ut rykter, totalt uten rot i virkeligheten, sier Lord Mandelson i et intervju på GM-TV, ifølge The Telegraph.

- Folk vil nå vite at han har hatt en tøff tid, kjempet for å redde synet på det ene øyet og mistet synet på det andre som et resultat av en rugbyulykke. Men å hoppe fra det til å si at han har en avhengighet er absolutt latterlig, raser Mandelson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere