*Nettavisen* Økonomi.

- Et par på rømmen

Foto: Lise Åserud, Scanpix

Ari Behn og prinsesse Märtha dro på bryllupsreise med kofferten full av kontanter - for å unngå Se og Hør.

14.02.07 09:44

Ari Behn forteller sin versjon av Se og Hør-presset i flere medier i dag. Behn bekrefter at han måtte bytte bank i 2004 for å unngå at Se og Hør fikk tak i bankopplysningene hans.

NA24 - din næringslivsavis

Billetter kontant
- Dette er en virkelighet vi har måttet forholde oss til i mange år. Derfor reiste vi på bryllupsreise med kofferten full av cash og kjøpte flybillettene kontant. Slik unngikk vi overvåkningen den første måneden, skriver Ari Behn til Dagbladet.

Bryllupsnatten reiste paret på en fem uker lang ferie til hemmelig sted. Selv om Slottet etterpå opplyste at de nygifte hadde hatt en strålende bryllupsreise, var ikke turen helt problemfri:

- Fordi vi hadde kofferten full av cash, tok folk oss for å være et par på rømmen. Det oppsto mange pussige situasjoner. I ettertid ser jeg at det er en god historie, skriver Behn.

Ingen kommentar
I en e-post til Dagens Næringsliv fastholder sjefredaktør Odd Johan Nelvik at han ikke vil kommentere «slike» opplysninger:

- Vi kommenterer ikke slike påstander. Vi har som prinsipp ikke å utlevere kilder eller opplysninger som kan sette i gang en kildejakt, skriver Nelvik.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.