NA24.no

- Fullt mulig å drive avis

Foto: Åserud, Lise (SCANPIX)
Klassekampen melder at de er årets opplagsvinner.

Ingen andre dagsaviser kunne måle seg med Klassekampens økning i opplaget. Denne var på 1.156 eksemplarer fra 2008 til 2009, melder avisen.

- Mange snakker om krise i avismarkedet, men etter ti år med ubrutt vekst mener jeg Klassekampen er et levende bevis på at det er fullt mulig å drive avis i Norge i dag, sier ansvarlig redaktør i Klassekampen, Bjørgulv Braanen, i en pressemelding.

Og fortsetter:

- Selv om vi har doblet opplaget siden år 2000, har brorparten av økningen kommet de siste årene: Siden 2005 har vi nemlig økt med hele 75 prosent, sier Braanen.

Klassekampens opplag lyder på 13.265. Avisen melder at den også gleder seg over en lesertallsvekst på 9000 det siste året, noe som er en økning på 15 prosent.

- Faktisk er det bare Dagens Næringsliv som har hatt en høyere økning enn oss på hele 2000-tallet, sier Braanen i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere