*Nettavisen* Økonomi.

- Fyren som ba meg om å dra til helvete har nettopp kommet til jobbintervju

KJEDELIG MØTE: Jobbintervjuet med Matt Buckland (bildet) ble en kjedelig affære for mannen. Foto: (linkedin.com)

Sjelden har den nære fortiden bitt noen så hardt i rompa.

21.02.15 14:06

Personalsjef Matt Buckland var på vei til London sentrum med t-banen. Det var morgenrush, det var mange mennesker på toget, det var trangt, og noen var ekstra nervøse for hva dagen skulle bringe. I trengselen ble en av disse medpassasjer på t-banen forbannet på Buckland og ba ham dra til helvete.

- Jeg steg til siden for å for å la en kvinne komme forbi. Dermed blokkerte jeg midlertidig veien for en mann. Han dyttet meg, og jeg snudde og forklarte at jeg skulle av, men han dyttet seg forbi. Deretter så han seg tilbake på meg og gestikulerte at jeg hadde lyst til å f... meg selv, forteller Buckland til Daily Mail, og legger til: - Noe som kunne ha vært sant, men ikke før noen kopper med kaffe.

Noen timer senere satt Buckland i jobbintervjuer, og inn kom mannen fra t-banen. Buckland startet jobbintervjuet med et par generelle t-bane-spørsmål uten at det gikk opp noen lys for mannen.

Deretter forklarte han situasjonen i klartekst. Intervjuet var over og Buckland tvitret «Karma - mannen som dyttet seg forbi meg på t-banen og foreslo at jeg burde dra til helvete, ankom nettopp til jobbintervju, med meg».

Tweeten har i skrivende stund blitt retweeted over 18.000 ganger. Du kan se den under.


HTML EMBED


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.