NA24.no

UPROFESJONELT: - De kunne ha byttet kameravinkel eller flyttet på sofaen. Det var ekstremt uprofesjonelt av TV 2, sier Aulie.
UPROFESJONELT: - De kunne ha byttet kameravinkel eller flyttet på sofaen. Det var ekstremt uprofesjonelt av TV 2, sier Aulie. Foto: Skjermdump (TV 2)

- Genial PR for Aulie

Sist oppdatert:
Truseløs Marianne Aulie engasjerer!

(SIDE2):«Sett fra reklamesiden, så er det i alle fall sikkert at hun fikk mye for pengene. Hadde hun tatt på ei truse til 35 kroner ville innslaget vært verdiløst», skrives det i Side2s kommentarfelt.

Reaksjonene er mange og varierte etter at klovnekunstner Marianne Aulie valgte å gå uten truse på «Senkveld» på TV 2 fredag. Mange lar seg påvirke og provosere av Aulie, men et stort flertall kaller hele intervjuet og «truseglippen» et reint PR-stunt.

Les kommentarer lenger ned på siden.

BAKGRUNN: Truseløs Aulie ble klippet vekk

Med beina i kors
Sammen med kunstnerkollega og venn Aune Sand gjestet hun sofaen i prateprogrammet til Harald Rønneberg og Thomas Numme før helgen.

Men at Aulie måtte sitte med beina i kryss fordi hun valgte en kort rød kjole uten noe under, er ikke hennes egen feil, men TV-kanalen sin, mener hun.

- Jeg så i monitoren at de filmet i frontalvinkel. Dermed måtte jeg sitte med bena i kryss. Jeg har aldri knuget bena så mye sammen før. De kunne ha byttet kameravinkel eller flyttet på sofaen. Det var ekstremt uprofesjonelt av TV 2, uttalte Aulie til VG etter sendingen.

Utadvent markedsføring
Som vanlig vekker et intervju med en Sand-bror, eller frittalende Aulie reaksjoner. Kunstneren og fotomodellen får denne gangen både støtte og kritikk i vårt kommentarfelt. Her er et knippe meninger fra «vanlige folk» om det omtalte TV-intervjuet/truseglippen:

- Marianne Aulie og Aune Sand har lite å komme med kunstnerisk. Derfor jobber de knallhardt med PR for å holde seg i offentlighetens lys. De siste årene har paret kommet med ett eller annet stunt, sånn omtrent en gang i kvartalet. Fikst gjort, og media elsker det. Regner med at vi kan vente neste stunt sånn omtrent ved påsketider. Følg med...

- Sjalu på ei lekker dame eller? Etter det lille hun viste av hud, er det bærre lækkert!

- Dette er genial PR for Aulie.

- Marianne er en flott dame! Å gå uten truse under en sånn trang og lekker kjole er faktisk ganske vanlig. Hvem vil vel ha flere «skiller» enn nødvendig? Strømpebukser holder.Og hvorfor klager alle over festlige Aune egentlig?? Synes han er vanvittig morsom jeg. Passe koko og artig. Deilig med personer som skiller seg litt ut.

- Dama er jo bare drittlekker. Den kroppen. Hun er bare til å spise opp. At hun ikke har mye mellom øra gjør ikke stort tenker jeg.

- Hun er selvsagt ikke så dum som dere vil ha det til, hun er blitt mangemillionær på sex/kunst. Dette var god reklame(Verdi ikke mindre enn 2 mill)

- Gratis reklame for to flopper!

- Hun og Sand er posører av det verste sort. Men de har forstått at sex selger, og det er snart det eneste de kan "bidra" med til den norske kultur. Men det verste er at norsk TV (og presse) gir dem anledning til dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere