NA24.no

- Haga har vært tøff

Foto: Cornelius Poppe/Scanpix
Sist oppdatert:
- Det verste du kan utsettes for er mediepress mot ditt private rom, mener omdømme-eksperten Jarle Aabø.

Jarle Aabø i Aabø & Co. mener det er trist at olje- og energiminister Åslaug Haga har trukket seg, men han tror ikke Norge har sett det siste til Haga.

NA24 Propaganda – Norges største medienettsted.

– Jeg synes hun har vært veldig tøff fordi hun lenge har vært utsatt for et betydelig og nærgående mediepress mot sitt private rom, og det tror jeg er noe av det verste man kan utsettes for. Samtidig har hun tydeligvis gjort noen store tabber som førte til at hun i dag måtte kaste kortene. Og hun sier hun gjør det av hensyn til sin egen helse, men jeg tror hun også gjør det av hensyn til regjeringens helse, sier Aabø til journalisten.no.

Rådgiver Beate Barth-Nossum i Geelmuyden.Kiese hevder overfor samme nettsted at måten Haga og statsminister Jens Stoltenberg har håndtert denne saken på tyder på at regjeringen ikke har lært noe av Manuela Ramina-Osmundsens avgang tidligere i år.

Har du et medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere