NA24.no

Trond Brekke , Country Manager for MSL Oslo.
Trond Brekke , Country Manager for MSL Oslo. Foto: MSL Group

- HBO er en drømmekunde

MSL blir HBOs nordiske PR-byrå.

Seriesultne nordmenn kan smile bredt over at HBO nå er klare for Norge. Betalingskanalen lanseres som HBO Nordic og vil også være tilgjengelige i våre naboland Sverige, Danmark og Finland.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Synlig i hele Norden
HBO Nordic kommer denne høsten til å være synlige i mediebildet i hele Norden, og hovedtrykket kommer til å være PR-drevet gjennom events, mediesamarbeider og sosiale medier. Til dette har HBO Nordic valgt MSL som nordisk PR-byrå.

Les også: Ny TV-gigant klar for Norge

- MSL var et naturlig valg, siden de har avdelinger i samtlige nordiske land. Dette sikrer en effektiv koordinering og gjennomføring av vår PR- strategi. I løpet av høsten vil vi lansere en rekke spennende nyheter. Det var derfor viktig for meg å finne en partner som tenker kreativt og på tvers av kommunikasjonsplattformene, sier Christina Sulebakk, Markedssjef i HBO Nordic i en pressemelding.

Drømmekunde
- HBO er en drømmekunde. Selskapet har fått folk over hele verden til å sitte klistret til skjermen, med serier som Game of Thrones, The Sorpranos, Sex and the City og Band of Brothers. HBO er en av verdens sterkeste merkevarer, med mange spennende filmer og serier på tapetet fremover. Dette kan nordmenn nå nyte godt av, forteller Trond Brekke , Country Manager for MSL Oslo, i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere