*Nettavisen* Økonomi.

- Her vil mediefolket jobbe

Foto: (Schibsted)

Schibsted og Dinamo mest attraktive arbeidsplasser.

Folk i bransjen for medier og kommunikasjon har talt. Schibsted er den aller mest attraktive arbeidsplassen her til lands. Dinamo tar andreplassen.

Mediabemanning har foretatt sin årlige karriere- og lønnsundersøkelse hvor de har spurt ansatte innen media, reklame og kommunikasjon om hvilket selskap de opplever som mest interessant dersom de skulle bytte jobb.

Schibsted på topp
I løpet av september måned svarte 963 på undersøkelsen. I år som i fjor vil flest jobbe i Schibsted og selskaper som Schibsted eier – dersom de fikk anledning til det.

- Schibsted har viset seg som en meget attraktiv arbeidsgiver gjennom flere tiår. Selskapet har vist stødighet, styrke og ikke minst evnen til å være offensiv og innovativ i en årrekke. Mange ambisiøse folk i vår bransje oppfatter Schibsted som en karrierebygger. I tillegg har Schibsted en internasjonal dimensjon som nok virker spennende på de fleste, sier daglig leder og rådgiver Henrik A. Sandberg i Mediabemanning AS i en melding.

- Ikke overraskende er det flest mennesker med kommersiell bakgrunn som har Schibsted i kikkerten, sier Henrik A. Sandberg i meldingen.

NRK faller
I fjor var det NRK som kapret andreplassen. I år fikk kommunikasjonshuset Dinamo på Lysaker denne plasseringen. Dinamo rykket opp fra en fjerdeplass i fjor.

- Det er personer som jobber innen fagområder som PR, design og reklame som har sterke ønsker om å begynne hos Dinamo en gang i fremtiden. Dinamo har vist omstillingsevne og en tydelighet rundt ambisjonen om å bygge et flerfaglig kommunikasjonsmiljø som sikkert virker tiltrekkende på mange, forklarer Sandberg i meldingen.

På tredjeplass finner vi NRK og det er først og fremst kandidater med redaksjonell bakgrunn som ønsker seg til statskringkasteren. Kommunikasjonshuset Try tar fjerdeplassen.

- De fleste som sier at Try er det mest spennende stedet å jobbe, vil jobbe innen fagområdene reklame og markedsføring, sier Sandberg i meldingen.

Aegis havner på en femteplass blant de mest attraktive arbeidsstedene innen bransjen for medier og kommunikasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.