NA24.no

- Hjalp du en ruskjører å kjøre en annen vei idag?


Randesund politistasjon i Agder politidistrikt har fått nok av at folk varsler om trafikkontroller og kom i kveld med en krass beskjed på sosiale medier.
Randesund politistasjon i Agder politidistrikt har fått nok av at folk varsler om trafikkontroller og kom i kveld med en krass beskjed på sosiale medier. Foto: Montasje: Scanpix/Facebook
Sist oppdatert:
Randesund politistasjon er lei av varsling av trafikkontroller og kommer med klar beskjed på Facebook.

Randesund politistasjon i Agder politidistrikt har fått nok av at folk varsler om trafikkontroller og kom i kveld med en krass beskjed på sosiale medier:

«Vi henstiller folk til å reflektere et øyeblikk over følgende: Hva er det man egentlig gjør når man "advarer" venner, familie, kolleger, eller sine 500 "nærmeste venner" på facebook om politikontroller? Eller hva bidrar man til ved å være medlem i grupper på facebook med samme formål?» skriver politistasjonen på Facebook-siden sin.

Denne uken ønsker vi å rette fokus på varsling om kontroller. Vi henstiller folk til å reflektere et øyeblikk over fø...

Posted by Randesund politistasjon, Agder politidistrikt on 15. september 2015

Vil at folk skal dele budskapet videre

De oppfordrer i samme slengen folk til å dele budskapet videre.

«Hjalp du en ruskjører å kjøre en annen vei idag? En grisekjører å holde seg i skinnet den ene gangen, der hvor barna dine går i egne tanker med skolesekken på? En annen å fortsette å kjøre uten førerkort?

Det er kjipt å bli tatt, men politiet gjør ikke dette for pengene (for de ser vi ikke noe til) - vi gjør det faktisk for deg.»

Varslet om kontroll ved skolen til barna sine

Tidligere i september skrev Avisa Nordland om et tilfelle der en mor som kjørte sine egne barn til Saltvern skole mens UP hadde kontroll, la ut varsling i Facebookgruppen Politi/biltilsyn kontroller i Bodø/Fauske.

UP-sjef Knut Danielsen uttalte til avisen at ble opprørt av beskjeden.

- Vi står der nettopp for at ikke hennes barn skal bli påkjørt. Da er det skuffende at sånne ting skjer, sa han til avisen.

Les også: Mor varslet Facebook om at UP sto utenfor skolen

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere