NA24.no


Randesund politistasjon i Agder politidistrikt har fått nok av at folk varsler om trafikkontroller og kom i kveld med en krass beskjed på sosiale medier.
Randesund politistasjon i Agder politidistrikt har fått nok av at folk varsler om trafikkontroller og kom i kveld med en krass beskjed på sosiale medier. Foto: Montasje: Scanpix/Facebook

- Hjalp du en ruskjører å kjøre en annen vei idag?

Sist oppdatert:
Randesund politistasjon er lei av varsling av trafikkontroller og kommer med klar beskjed på Facebook.

Randesund politistasjon i Agder politidistrikt har fått nok av at folk varsler om trafikkontroller og kom i kveld med en krass beskjed på sosiale medier:

«Vi henstiller folk til å reflektere et øyeblikk over følgende: Hva er det man egentlig gjør når man "advarer" venner, familie, kolleger, eller sine 500 "nærmeste venner" på facebook om politikontroller? Eller hva bidrar man til ved å være medlem i grupper på facebook med samme formål?» skriver politistasjonen på Facebook-siden sin.

Denne uken ønsker vi å rette fokus på varsling om kontroller. Vi henstiller folk til å reflektere et øyeblikk over fø...

Posted by Randesund politistasjon, Agder politidistrikt on 15. september 2015

Vil at folk skal dele budskapet videre

De oppfordrer i samme slengen folk til å dele budskapet videre.

«Hjalp du en ruskjører å kjøre en annen vei idag? En grisekjører å holde seg i skinnet den ene gangen, der hvor barna dine går i egne tanker med skolesekken på? En annen å fortsette å kjøre uten førerkort?

Det er kjipt å bli tatt, men politiet gjør ikke dette for pengene (for de ser vi ikke noe til) - vi gjør det faktisk for deg.»

Varslet om kontroll ved skolen til barna sine

Tidligere i september skrev Avisa Nordland om et tilfelle der en mor som kjørte sine egne barn til Saltvern skole mens UP hadde kontroll, la ut varsling i Facebookgruppen Politi/biltilsyn kontroller i Bodø/Fauske.

UP-sjef Knut Danielsen uttalte til avisen at ble opprørt av beskjeden.

- Vi står der nettopp for at ikke hennes barn skal bli påkjørt. Da er det skuffende at sånne ting skjer, sa han til avisen.

Les også: Mor varslet Facebook om at UP sto utenfor skolen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere