NA24.no

Valuta USD 8,08 EUR 9,62 GBP 10,93 SEK 91,28
Oslo Børs 0,76%
Foto: NRK

- Hun vinner MGP

Sist oppdatert:
Her er favoritten til de som sitter på pengene.

Nordmenn setter pengene på Margareth Berger som Norges deltaker i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen.

– Margareth har den klart beste låta, med det største, internasjonale potensialet. Låta «Feed You My Love» har et tidsriktig elektropop-sound. Våre eksperter mener hun ligger et hakk foran finalens yngste deltaker, Adelen Russilo Steen, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet til Nettavisen NA24.

Store beløp

Selskapets oddssettere rangerer Idol-Margareth et langt steg foran de øvrige finalistene i lørdagens NRK-sendte finale. Vinneroddsen er 1,75, mot 4,50 for Adelen og 5,50 for tredjerangerte Sirkus Eliassen. Hos Betsson er det også en voldsom begeistring for den tidligere «Idol»-stjernen.

– Vi har fått betydelige innsatser på Margareth Berger. Hun og Adelen er spilt ned, sier Daniel Vassbund, oddssetter i selskapet.

Siden Betsson er børsnotert kan han ikke opplyse om hvor store beløper som er satset på Berger.

– Nordmenn tenker på hvem som kan vinne hele showet. Greit nok er Sirkus Eliassen flinke til å lage show, men Berger har det som skal til for å vinne hele konkurransen, fortsetter Vassbund.

Bøttevis av stemmer

Margareth Berger fikk andreplass i fjernsynsprogrammet «Idol» i 2004, og platedebuterte samme år med «Chameleon».

Hvem tror du vinner lørdagens finale? Diskuter i kommentarfeltet under!

– Både Margareth og Adelen vant sine respektive delfinaler ganske klart, og kommer til å sanke bøttevis med stemmer lørdag, men usikkerheten i hvordan det norske TV-publikumet stemmer er alltid stor i denne typen konkurranser. Metallrockerne i Gromth med Emil Solli-Tangen er for eksempel så spesielle at de må ansees å være finalens svarte hester, sier Hanssen.

Taus general

TV-profil og Homsepatrulje-leder Per Sundnes, mest kjent som MGP-general i NRK, har ikke fulgt med årets sesong.

– Hvem tror du vinner?

– Herregud, jeg vil gi folk arbeidsro, så dette vil jeg ikke mene noe om. På lørdag skal jeg se finalen som «turist», sier Sundnes og ler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere