NA24.no

-  Jeg ble helt sjokkert

Oppgitte: Melina Johnsen (19) (til venstre) og Deborah Wigardt (18) er oppgitt over at voksne mennesker sitter bak tastaturet og skriver stygge kommentarer om to ungjenter på nett.
Oppgitte: Melina Johnsen (19) (til venstre) og Deborah Wigardt (18) er oppgitt over at voksne mennesker sitter bak tastaturet og skriver stygge kommentarer om to ungjenter på nett. (Fredriksstad Blad)
Sist oppdatert:
Deborah Wigardt (18) og Melina Johnsen (19) rister oppgitt på hodet over at godt voksne mennesker rakket ned på utseendet deres på Facebook.

De to mossejentene var i helgen på byen i Fredrikstad. Lørdag kveld ble de foreviget av Fredriksstad Blads fotograf, og bildet lå i bildegalleriet med «disse var på byen».

De er mildest talt oppgitt over responsen fra en del av de godt voksne leserne da FB postet bildegalleriet på Facebook. Det ramlet inn flere kommentarer som spilte på at de så vulgære ut, og det handlet om leppene deres.

En kvinne skriver at hun «ser kun to fattige sjeler».

- Én mann spurte om hvem som fikk disse til sengs, sier Melina. Hun sier til avisen hun fikk helt sjokk da hun så kommentarene før de ble slettet søndag. Selv gikk hun i rette med dem som skrev stygge kommentarer.

- Skam dere!

«Blir rett og slett flau på deres vegne, må komme med så ufyselige kommentarer på et bilde av to jenter som har det gøy på byen. Dere er tross alt voksne mennesker. Skam dere!», skrev hun. 19-åringen har også tatt skjermdump av flere av kommentarene.

- Man skulle kanskje tro det var folk på vår egen alder som kunne finne på sånt, men du ser at det er de på 40 pluss. Jeg tenker at de må ha problemer og burde gå i seg selv, som må skrive sånt om andre, sier Deborah til f-b.no.

- Bryr meg ikke

Venner av de to hjalp også til. Flere av dem forklarte at Deborah aldri har brukt noen form for injisering, leppene hennes er naturlige. Melina forteller til FB at hun har fått 0,5 milliliter Restylane.

- Hva gjør det med dere når noen tillater seg å skrive sånt?

- Jeg har aldri brydd meg om hva folk sier. De kan si hva de vil, jeg vet at det ikke er sant. Men det er helt utrolig, her sitter voksne folk på en søndag bak tastaturet sitt og skriver sånt, sier Deborah.

Unge sjokkerte over hetsen

Mange yngre lesere skrev på siden at de var sjokkerte over at voksne kan bedrive den typen mobbing og netthets, og at det er skammelig oppførsel.

En kvinne skrev først at hun mente jentene nok var penere «før». Senere beklaget hun innlegget, skrev at det ikke var ment for å såre, men at hun i ettertid så at det kunne gjøre det

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere