NA24.no

- Jeg rødmer av det jeg har gjort

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Pinlig Giertsen-comeback på TVNorge.

Thomas Giertsen er tilbake med en ny runde pute-TV. Thomas Giertsen: Helt perfekt har sesongpremiere på TVNorge mandag.

– Jeg rødmer selv når jeg ser hva jeg har gjort, innrømmer komikeren i en melding.

Det kan jo umulig gå bra. Idet Thomas Giertsen og Jon Øigarden får hver sin bulgarske korpike på kulturutvekslingsbesøk, sparkes en ny sesong Helt perfekt i gang, med pinligheter, skamrødme, nakenhet, sosial klossethet og det som verre er.

– I sesong to blir det enda mer fokus på parforholdet mellom Ine og meg. Jeg synes det har vært lettere å finne inspirasjon til denne oppfølgersesongen, fordi vi har kunnet bruke erfaringene fra første sesong som utgangspunkt. Vi har et klarere bilde av hvilke ideer og historier som funker best, mener Thomas Giertsen i meldingen.

Stjernegjester
Sesong to byr på et gjensyn med Giertsens faste entourage, Ine Jansen, Jon Øigarden og Eivind Landsverk, i tillegg til at flere kjente navn dukker opp i gjesteroller.

– Det er veldig morsomt å jobbe med folk som Thomas Seltzter, Kåre Conradi og Ingrid Bjørnov. De gjør strålende gjesteopptredener, og finner seg i helt oppsiktsvekkende ting, sier Giertsen kryptisk i meldingen.

Fire sesonger
Prosjektleder Rasmus Øyen forteller at TVNorge allerede har bestilt to sesonger til. Seerne får dermed følge Giertsens eskapader i minst fire runder.

– Vi har fra starten av hatt stor tro på serien, men vi vet at en slik sjanger må modnes. Det var derfor naturlig for oss å gå inn i en langsiktig plan rundt Thomas Giertsen: Helt perfekt. Tilbakemeldingene vi har fått fra seerne bekrefter at dette har vært et riktig valg, mener Øyen i meldingen.

Sentral brikke i humorsatsingen
TVNorge-sjef Harald Strømme har tidligere uttalt at kanalen skal bli norgesmester i humor, og i denne prosessen spiller Thomas Giertsen: Helt perfekt en viktig rolle.

– Thomas Giertsen er en av de beste humoristene og produsentene vi har i Norge. At han er en del av vår humorsatsing er en sikkerhet både for kvalitet og den type komikk som er viktig for oss. Giertsen er helt sentral i det arbeidet vi gjør med vår humorsatsing, forteller Rasmus Øyen i meldingen.

Ser frem til ett langt liv
Giertsen selv ser fram til et langt liv på TVNorge-skjermen.

– Jeg tror de fleste TV-serier bare blir bedre og bedre etter hvert som de får satt seg og funnet formen – inntil et visst punkt, selvfølgelig, sier han i meldingen.

Den utleverende serien har medført et visst press på hjemmebane for Thomas Giertsen.

– Ja, kjæresten min ønsker nok at jeg skal gå ut og annonsere at jeg overhodet ikke er sånn som jeg framstiller meg selv i serien. Men det ville jo ikke vært helt sant, innrømmer Giertsen i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere