NA24.no

- Jeg tipper TVNorge er glad for at de er ferdige

Foto: TVNorge
Sist oppdatert:
Ny bunnotering for Ari og Pers kjempeflopp. ii

Ari Behn og Per Heimly er ved veis ende i sin problemløsningsturné. Tirsdag kveld gikk siste program. Det ble en fiasko.

Programmet hadde kun 59.000 seere. Det er ny bunnotering.

- Uansett hva TVNorge sender nå vil kanalen få bedre seertall. Det går mot bedre tirsdagskvelder for kanalen, sier Glenn Engebretsen, TV-ekspert i mediebyrået MEC, til Nettavisen.

Har fellestrekk med programmet til Anne-Kat.

I programmet har Ari Behn og Per Heimly reist verden rundt for å løse planetens problemer. Blant annet har de prøvd å løse etnisk konflikt i Bosnia, gjengkriminalitet i Los Angeles og Statoils konflikt med urbefolkningen i Canada.

I høst ble «Ari og Per løser verdensproblemer» tatt av skjermen. Etter skuffende seertall ville TVNorge prøve et annet sendetidspunkt.

- Jeg skjønner jo at de sender resten, det er sikkert en dyr produksjon. Programmet har kanskje mange fellestrekk med programmet til Anne-Kat. Hærland. Det er dessverre litt av risikoen i TV-bransjen. Man lykkes ikke alltid, sier Glenn Engebretsen i MEC.

LES OGSÅ: Utsetter Anne-Kat. på ubestemt tid

Tallene fra MEC viser at det totalt var 228.000 seere innom programmet, men det var altså få som valgte å bli værende.

- Jeg er helt sikker på at Ari og Per ikke kommer tilbake, forsetter TV-eksperten.

Orker ikke å kommentere tallene

I snitt har de fire siste programmene hatt rundt 80.000 seere. Da programmet gikk på NRK startet det med over 600.000 seere, men falt raskt utover i sesongen. TVNorge har kun noen få ganger klart å løfte programmet over 100.000 seere.

Per Heimly er ikke fornøyd med TVNorges innsats. «Tror satan selv heter TVNorge» skrev Heimly i en lang tirade mot kanalen for snart to uker siden.

Nå er han lei.

- Jeg orker ikke å kommentere noe mer rundt dette, er alt Per Heimly vil si til Nettavisen.

Det har ikke lykkes Nettavisen å få kommentar fra TVNorge.

Hva synes du om «Ari og Per løser verdensproblemer»? Si din mening i kommentarfeltet!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere