NA24.no

- Let eksternt etter direktører

Sist oppdatert:
Klubbleder Pål Hansen mener NRK må finne de beste direktøremnene, og ikke bare se internt.

- Dette er ikke jobber som besettes ved utlysning. Man må ansette de dyktigste personene, og da kan man ikke bare se internt. Det er jo ikke 50 personer i Norge som kan bekle disse jobbene, så man må lete over alt for å finne de beste av de beste, sier klubbleder Pål Hansen i NRK til Dagbladet.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

NRK har i dag tre divisjonsdirektører, Gro Holm, Vidar Nordli-Mathisen og Tormod Kjensjord. De tre blir nå fristilt fra sine stillinger, etter kringkastingssjefens reformforslag. Som erstatning skal to nye direktører være på plass i september.

Den ene skal lede Program Oslo, med ansvar for all programproduksjon på Marienlyst, den andre Program Riks i Trondheim, med ansvar for all programproduksjon utenfor Oslo.

Dagbladet kjenner til at det allerede svirrer rykter om aktuelle kandidater. Blant annet er Dagbladets egen sjefredaktør Anne Aasheim nevnt.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere