- Mitt aller største PR-stunt

Foto: (Scanpix)

Vollvik letter på sløret.

11.08.10 13:12

Den høyt- og lavtflygende investoren har bestemt seg for at han vil kjøpe opp navnerettighetene til den svenske toppserien i fotball for menn.

- Dette blir min største PR-sak noensinne, sier Idar Vollvik til NA24.

Ludo- og Tippeligaen
Her hjemme er navnerettighetene til eliteserien solgt til Norsk Tipping, noe som gjør at den for mange er mer kjent som Tippeligaen.

- Folk sier dette er en serie som har lavere anseelse enn den norske. Det jeg ser er at det er dobbelt så mange mennesker her, sier Vollvik.

Vollvik har hyret inn tidligere Rosenborg-ansatte Per Jørgensen som hjelper han med avtalen. Det har vært spekulert i at avtalen ville være på 30 millioner kroner, men dette ønsker ikke Vollvik å kommentere.

- Før gjorde jeg altfor mye smått. Nå vil jeg konsentrere meg om færre, større ting, opplyser Vollvik til NA24

Er allerede i Sverige
Før sommeren meldte NA24 at Vollviks Ludo Mobil inngikk en Service Provider-avtale med Tele2 i Sverige.

Les mer her: Vollvik til sengs med fienden

Ved å satse i Sverige tjener Ludo mer penger enn i Norge.

- Det er gode betingelser. Marginene i Sverige er mye bedre enn i Norge på grunn av konkurransen. Vi har bygd en maskin som har livets rett i garantert mer enn 100 land i verden, og med livets rett mener jeg at det er veldig mange land der folk har egen mobiltelefon, men at de er på jakt etter billigere bruk, sa Vollvik da.

Tele2 har tidligere vært Ludos argeste konkurrent. Foruten å ha drevet priskrig kapret Tele2 nettadressen ludo.no. Den gang betegnet Vollvik situasjonen som at svensk storkapital forsøkte å ødelegge for norsk Ludo-suksess.

Ludo har nå opparbeidet seg en betydelig kundemasse. Da han i sin tid solgte Chess for 2,4 milliarder kroner hadde han bygd opp en kundemasse på 400.000.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.