*Nettavisen* Økonomi.

- Mitt besøk hos hatefulle Skavlan var det aller verste

Skavlans kroppsspråk , arroganse, hans tydelige fordommer, hans hatefulle smil og avbrytelser var klar og tydelig. skriver Frps Per Sandberg på Facebook.

Skavlans kroppsspråk , arroganse, hans tydelige fordommer, hans hatefulle smil og avbrytelser var klar og tydelig. skriver Frps Per Sandberg på Facebook. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Frps Per Sandberg langer ut mot Skavlan på Facebook.

30.03.15 09:53

Det stormer rundt Fredrik Skavlan etter fredagens intervju med Sverigedemokraternes Jimmie Åkesson.

- Mange fikk inntrykk av at Skavlan hoppet på en syk mann med piggsko, men det er ikke så ille at det ikke er godt for noe. Når alt kommer til alt tror jeg Jimmie Åkesson fikk sympatien på sin side, kanskje også flere sympatisører, sa omdømmeekspert Trond Blindheim til Nettavisen.

Både Kringkastingsrådet og SVT har fått inn flere tusen henvendelser og klager etter programmet.

Les også: SVT har fått nesten 900 e-post om Skavlan

Også Frps Per Sandberg reagerer. Det er spesielt kroppsspråket og avbrytelsene som får Sandberg til å reagere.

«Skavlans hatefulle smil»

I ett innlegg på Facebook raser nå Per Sandberg mot Fredrik Skavlan: «Helt ærlig, selve intervjuet, når det vedrører spørsmål, blir jeg ikke voldsomt opprørt. Og, Åkesson utførte dette på en briljant måte, tross en noe redusert form.

Les også: Skavlan om klagestormen: - Det er neppe noen ære, men det får meg til å tenke

Det var sikkert dette som fikk "hatet" frem i Skavlan. Skavlans kroppsspråk , arroganse, hans tydelige fordommer, hans hatefulle smil og avbrytelser var klar og tydelig. Og, de bortforklaringer Skavlan kommer med i dette vedlegget avslører Skavlans agenda. Nå finnes det ingen "kontroversielle" politikere i det norske det norske Stortinget, derfor forstår ikke det norske folk dette, er unnskyldningen fra Skavlan.

Jeg har selv vært hos Skavlan, og av alle debatter og intervju jeg har hatt, var mitt besøk hos hatefulle Skavlan det aller verste.»


Tusenvis av klager

NRKs kringkastingsråd har så langt fått inn 2100 klager på intervjuet. Også i Sverige er mange av TV-seerne misfornøyde med Skavlans innsats.

SVT, som viser Skavlan i Sverige, har fått inn hundretalls telefoner og kommentarer.

Mange mener Skavlan var uhøflig og respektløs overfor Åkesson.

- Vi har fått inn nesten 850-900 e-post. De har synspukter på hvordan Jimmie Åkesson ble fremstilt på Skavlan. De stiller spørsmål ved intervjuet, sier kommunikasjonsdirektør Sabina Rasiwala til svenske Metro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.