NA24.no

- Ryker jobben, sletter vi lånet

Sist oppdatert:
Hyundai med rått krisetilbud.

23 år etter det koreanske bilmerket ble lansert i USA tas en ny strategi i bruk for å selge flere biler. Det har ført til en solid salgsøkning, skriver The New York Times.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Hyundai doblet markedsandelen etter at salget økte med 14 prosent i januar. Det er den største økningen blant alle bilprodusentene i USA siden mai 2008.

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Returnere uten kostnad
Og en av grunnene ser ut til å være Hyundais nye markedsstrategi som lar bilkjøperne returnere bilen, uten kostnad og nedjustering av kredittrating, dersom de mister jobben eller inntekten innen et år etter kjøpet fant sted

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Ikke behov
Men Hyundai vil neppe lansere denne løsningen i Norge med det første.

- Nei, vi har ikke vurdert dette - og vi trenger det ikke, sier salgs- og markedssjef Bogdan Lis i Hyundai Motor Norge til NA24 Propaganda.

- Mens bransjen i Norge generelt opplever en nedgang på nesten 46 prosent, har vi opplevd drøye doblingen med en økning på 100,2 prosent, sier han.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere