*Nettavisen* Økonomi.

- Samarbeider allerede

Hjemmet Mortensen holder tett om fremtidens nettpartnere.

10.08.07 15:14

Hjemmet Mortensen er ikke fremmed for allianser på nett, men hvilke vil de ikke ut med.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Med 20 nettsteder er Hjemmet Mortensen godt representert på nettet, og det siste året har trafikken også økt.

Samarbeider
Hjemmet Mortensen er eid av TV 2-eier Egmont og Orkla-konsernet. Om de også vil tre inn i et samarbeid med TV 2 Interaktiv og A-pressens nettsatsing er uvisst.

Les også:Vil samarbeide på nett

Men etter det NA24 Propaganda forstår skal Egmont, gjennom sitt eierskap i Hjemmet Mortensen, være i dialog om et samarbeid med de to aktørene.

- Vi har hatt en strategi det siste året som har gått på at vi skal ha en betydelig økt satsing på digitale medier. Det er primært tre måter å gjøre dette på; utvikling i egen regi, oppkjøp og allianser. Det holder vi på med i dag, forteller konsernsjef i Hjemmet Mortensen, Anne Britt Berentsen, til NA24 Propaganda.

TV 2 Interaktiv og A-pressen skal angivelig være i planleggingsfasen for å samarbeide om redaksjonelt innhold og markedsapparatet.

Økt trafikk
For Hjemmet Mortensens satsinger ville det gi trafikkmessige fordeler.

- Vi har hatt en fin vekst i år på rundt 65 prosent. Når det gjelder allianser og samarbeidspartnere så jobber vi med TV 2 allerede i dag på enkelte områder. Det er klart at vi har dialog med flere aktører, men utover det kan jeg ikke bekrefte noe mer, sier Berentsen.

- Men et samarbeid med disse to partene ville jo være en fordel for deres digitale satsing?

- Jeg vil bare referere til vår strategi og det vi jobber med videre. Vi ennå i en tidlig fase med vår satsing, og vi vil jobbe videre med den.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.