- Skal slå Christian konkurs

Foto: (Montasje: Nettavisen/Facebook)

- Truslene fra Elden, Tone og Lene tar jeg på strak arm, sier Christian Burmeister.

01.03.13 07:38

Onsdag kveld kontaktet Tone Damli Aaberge (24) kjendisadvokat John Christian Elden for hjelp.

Bakgrunnen var en blogg skrevet av Christian Burmeister som Tone ville få stoppet. I den ble det spekulert i hvorfor superparet gikk fra hverandre og foruten Tone og Aksel ble en rekke andre personer navngitt.

Bloggen vakte enorm oppmerksomhet og oppnådde 178.000 unike besøkende på onsdag. Til vanlig har bloggen rundt 5000 lesere.

Etter at Elden tok kontakt med Burmeister slettet han så innlegget med følgende beskjed: «Du vet du er for sent ute når Advokat Johan Elden og Tone Damli kom hit før deg :) ».

Men skandalebloggeren gir seg allikevel ikke.

Henger ut «EldenElden»
Nå slår Christian Burmeister tilbake mot Tone Damlis advokat Christian Elden.

Han har republisert innholdet fra skandalebloggen på nytt, dog med en endring.

- Etter utallige oppfordringer republiseres min mye omtalte blogg om Tone og Aksel. For å imøtekomme vår alles Norges-mester i egen PR og oppmerksomhet legges bloggen ut i en spesialtilpasset «ELDENELDEN-versjon». Enjoy, skriver Christian Burmeister på bloggen.

I Burmeisters «ELDENELDEN-versjon» er ord som kan oppfattes som injurierende erstattet med «ELDENELDEN».

- Dette handler selvfølgelig ikke om advokat Elden, men om den nye internasjonale sladden «ELDENELDEN». Jeg tror de fleste for lengst har gått lei av den tykke svarte tusjen som sladdeverktøy, sier Burmeister til Nettavisen NA24.

Truer med konkurs
- Artikkelen viser det mer om hans useriøsitet og frie fantasi enn mye annet av de sjikanerende påstander han har fremsatt, sier John Christian Elden til Nettavisen NA24.

Tones advokat sier at Burmeister kan vente seg å bli økonomisk skadelidene.

- Selv om han prøver å pakke inn sin sjikane, er den fortsatt like identifiserende, straffbar og erstatningsbetingende, og det vil klart bli fulgt opp herfra. Han kan forberede seg på å overføre sin fortjeneste på kriminaliteten og formue for øvrig til et veldedig formål mine klienter vil bestemme nærmere, sier Elden.

Foto: Helle Frost

Elden legger til at innlegget ikke fortjener andre kommentarer.

Fornøyd Burmeister
Burmeister forteller at reaksjonene på bloggen har vært overraskende positive, og det er ingen tvil om at nordmenn gjerne leser kjendisstoff. Om «ELDENELDEN»-sensuren blir like populær er derimot høyt uvisst.

- Truslene fra Elden, Tone og Lene tar jeg som enhver blogger, på strak arm. Jeg angrer ikke på at jeg ytret meg om vesentligheter fra den norske kjendisdammen. Jeg ville dog mest sannsynlig reagert på samme måte, men akseptert at det er en del av det å være kjent, forsetter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag