- Sony avslører PSN Premium på E3

Foto: (Getty Images)

Gratis spill hver måned for 450 kroner i året, hevder kilde.

19.05.10 08:08

I konkurransen om den beste nettjenesten vil mange spillere hevde at Microsofts Xbox Live trumfer Sonys Playstation Network. Pris er imidlertid en avgjørende forskjell på de to tjenestene. Hva du må betale for på Xbox 360, får du gratis på Playstation 3.

HTML EMBED

Men skal vi tro informasjon bloggen VG247 har publisert, har Sony planer om å tilby mer til sine nettverkbrukere - om de er villige til å betale.

Ifølge en kilde nettstedet omtaler som «høyt plassert» vil Sony annonsere en betalingsordning for Playstation Network på spillmessen E3 i Los Angeles i midten av juni. En rekke tjenester skal legges til for under 50 pund i året, eller rundt 470 kroner.

Som betalende abonnent vil spillere gratis kunne velge seg ett spill hver måned fra et lite knippe av to til fire spill. Det er snakk om nedlastbare spill fra Playstation Store i prissjiktet 50 til 90 kroner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Det har gått rykter om at chat på tvers av spill blir holdt av til betalende kunder, men ifølge VG247s kilde er dette ikke tilfelle.

- Jeg kan si med 100 prosent sikkerhet at det ikke er tilfelle. Det er ingenting i premiumpakken som vil forkrøple normale PSN-brukere, sier kilden.

Sony skal angivelig også avduke en streamende musikktjeneste lignende Spotify til Playstation 3 under E3, og det antas at musikken kan spilles av i bakgrunnen mens man spiller spill.

HTML EMBED
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: 'your app id', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement('script'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js'; document.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.