NA24.no

- Stillingen er midt i blinken

Carl Thomas Aarum (t.v) og Christina Tellefsen blir del av rådgiverkompetansen i Dinamo PR.
Carl Thomas Aarum (t.v) og Christina Tellefsen blir del av rådgiverkompetansen i Dinamo PR. (Dinamo PR)
Talentfull duo til Dinamo.

Christina Tellefsen og Carl Thomas Aarum blir del av rådgiverkompetansen i Dinamo PR. De har erfaring fra VG, Dist Creative og NRK.

Etter ansettelsen av Tellefsen og Aarum, teller Dinamo PR totalt 17 rådgivere.

Etterspurt «forbruker-tech-kompetanse»
Siden 2003 har Carl Thomas jobbet som journalist innen teknologi og spill – de siste to årene med en ukentlig spalte i VG Helg om mobilapplikasjoner. Hans seneste prosjekt var spillmagasinet Level Up på VGTV, hvor han har vært med på det meste både foran og bak kamera. Konseptet har vært med på å redefinere VGs spillsatsing. I tillegg har Carl Thomas vært redaktør og redaksjonssjef i Gamereactor, Nordens største spillmagasin.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Vi har en rekke kunder innen teknologisektoren og vi merker en økt etterspørsel etter rådgivere med spisskompetanse innen IT/digitalt. Carl Thomas blir en viktig rådgiver for oss og resten av kommunikasjonsmiljøet på Lagåsen, sier Lund Grønning, i en pressemelding.

- Jeg ser det som en fantastisk mulighet å få starte min rådgiverkarriere i et så kunnskapsrikt miljø som Dinamo. Her sitter spisskompetansen bare noen meter unna, uansett hvilke kommunikasjonsutfordringer man jobber med. Det er veldig inspirerende, sier Aarum i meldingen.

Talent med bred erfaring
Christina Tellefsen begynner I Dinamo PR i august. 25-åringen har tross sin unge alder allerede opparbeidet seg verdifull erfaring fra blant annet NRK, Dist Creative og TV2.

- Christina er et veldig spennende tilskudd til rådgivermiljøet i Dinamo. Allerede i en alder av 25 år har hun spennende erfaring både fra tv og radio, og som lærer i tv og mediefag i videregående, sier Lund Grønning i meldingen.

- Jeg er både stolt og ydmyk over å ha kommet med på laget til et av Norges mest anerkjente PR-byråer. Stillingen er midt i blinken for det jeg har lyst å jobbe med, og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene, kommenterer Tellefsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere