*Nettavisen* Økonomi.

- Stillingen er midt i blinken

Carl Thomas Aarum (t.v) og Christina Tellefsen blir del av rådgiverkompetansen i Dinamo PR. Foto: (Dinamo PR)

Talentfull duo til Dinamo.

Christina Tellefsen og Carl Thomas Aarum blir del av rådgiverkompetansen i Dinamo PR. De har erfaring fra VG, Dist Creative og NRK.

Etter ansettelsen av Tellefsen og Aarum, teller Dinamo PR totalt 17 rådgivere.

Etterspurt «forbruker-tech-kompetanse»
Siden 2003 har Carl Thomas jobbet som journalist innen teknologi og spill – de siste to årene med en ukentlig spalte i VG Helg om mobilapplikasjoner. Hans seneste prosjekt var spillmagasinet Level Up på VGTV, hvor han har vært med på det meste både foran og bak kamera. Konseptet har vært med på å redefinere VGs spillsatsing. I tillegg har Carl Thomas vært redaktør og redaksjonssjef i Gamereactor, Nordens største spillmagasin.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Vi har en rekke kunder innen teknologisektoren og vi merker en økt etterspørsel etter rådgivere med spisskompetanse innen IT/digitalt. Carl Thomas blir en viktig rådgiver for oss og resten av kommunikasjonsmiljøet på Lagåsen, sier Lund Grønning, i en pressemelding.

- Jeg ser det som en fantastisk mulighet å få starte min rådgiverkarriere i et så kunnskapsrikt miljø som Dinamo. Her sitter spisskompetansen bare noen meter unna, uansett hvilke kommunikasjonsutfordringer man jobber med. Det er veldig inspirerende, sier Aarum i meldingen.

Talent med bred erfaring
Christina Tellefsen begynner I Dinamo PR i august. 25-åringen har tross sin unge alder allerede opparbeidet seg verdifull erfaring fra blant annet NRK, Dist Creative og TV2.

- Christina er et veldig spennende tilskudd til rådgivermiljøet i Dinamo. Allerede i en alder av 25 år har hun spennende erfaring både fra tv og radio, og som lærer i tv og mediefag i videregående, sier Lund Grønning i meldingen.

- Jeg er både stolt og ydmyk over å ha kommet med på laget til et av Norges mest anerkjente PR-byråer. Stillingen er midt i blinken for det jeg har lyst å jobbe med, og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene, kommenterer Tellefsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag