*Nettavisen* Økonomi.

- Ung nok til å forandre verden

Jørgen Gjærum og Marit Høvik Hartman i McCann. Foto: McCann

Jørgen Gjærum ny kreativ leder i McCann.

Jørgen Gjærum (32) er etter to år som tekstforfatter hos McCann Oslo blitt selskapets nye kreative leder. I tillegg til McCann, har Gjærum fartstid fra toneangivende byråer som Forsman & Bodenfors (Gøteborg), DDB (Oslo) og AKQA (London). Den nye kreative lederen har ambisjon om å gjøre McCann til det byrået som gir kreatører størst mulighet for nasjonal og internasjonal suksess.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Smart, nytenkende og ambisiøs
– Jørgen er ung nok til å ville forandre verden, og gammel nok til å forstå hvordan. Han er smart, nytenkende og veldig ambisiøs. Han unner andre folk suksess og heier på de gode ideene uansett hvor de kommer fra. Dessuten er han aldri redd for å si meg midt imot - og jeg stortrives sammen med modige og flinke folk, sier Marit Høvik Hartmann, administrerende direktør i McCann Oslo, i en pressemelding.

Skal jobbe hardere en andre
– McCann skal få et enda sterkere fokus på kreativitet, og være et sted der sultne kreatører har størst mulighet til å oppnå nasjonal og internasjonal suksess. Med Norges beste strateger i ryggen, er McCann et perfekt sted for kreatører som vil ta verden med storm. Sammen skal vi jobbe hardere enn noen andre for å være det byrået som kommer med de smarteste løsningene, sier Jørgen Gjærum, ny kreativ leder i McCann Oslo i meldingen.

Woll har vært viktig
Gjærum tar over etter Tore Woll, som slutter i selskapet for å drive for seg selv.

– Tore har vært en viktig ressurs for McCann og har vært med på å rive ned veggene mellom de ulike fagfeltene. Han har bidratt til at kreatører jobber sammen på en ny måte, en viktig arv vi tar med oss videre, sier Høvik Hartmann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag