NA24.no

- Verste jeg har vært borti

Magne Gundersen og Cecilie Lynum med Mirjam og Pavel i første episode av luksusfellen på TV3.
Magne Gundersen og Cecilie Lynum med Mirjam og Pavel i første episode av luksusfellen på TV3. Foto: TV3
Luksusfellen er tilbake på TV3 med to nye eksperter.

Luksusfellen på TV3 fortsetter i sin syvende sesong med å hjelpe nordmenn med skakkjørt økonomi. Å gå i luksusfellen er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Når pengene blir brukt på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. DNBs forbrukerøkonom Silje Sandmæl og psykolog Cecilie Lynum er nye tilskudd til ekspertpanelet for sesong syv av Luksusfellen. Sesongpremiere onsdag 21. mars kl. 20.30 på TV3.

Økonomi misjon
Sammen med Magne Gundersen og Christian Vennerød vil ekspertene bidra med rådgivning innen budsjett og sparing, samt forhandlinger med banker og inkassobyråer. Deres misjon er å lære bort god forbrukeratferd til nordmenn over hele landet.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

I første episode tar Magne og Cecilie turen til Ålesund, der Mirjam Strømsholm og Pavel Prusa skylder to millioner kroner i forbrukslån, kredittkort og ubetalte regninger. Likevel bruker de opp til 100.000 kroner på ferier, samtidig som de unner seg det de og barna måtte ønske både til høytider og resten av året. Når Luksusfellens eksperter ankommer Ålesund er både samarbeidet og kommunikasjonen mellom ektefellene helt på bunn, og begge har gitt opp.

- Verste jeg har vært borti
- Dette er vel den verste saken jeg har vært borti, sier Magne Gundersen i en melding. Samtidig påpeker Cecilie Lynum at ekteparet må slutte å skylde på hverandre og i stedet begynne å samarbeide. Det er imidlertid en tung jobb å rydde opp i, med over hundre krav som har vokst seg store over flere år. Sesongpremieren blir en ilddåp for ekspertene, som nå må brette opp ermene for å berge økonomien til småbarnsfamilien fra Ålesund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere