NA24.no

Foto: Sigurdsøn, Bjørn (SCANPIX)

- Vi er villig til å vokse videre

Geelmuyden.Kiese på dansketokt.

Geelmuyden.Kiese kjøper det danske PR-byrået House of Communication.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Hans Geelmuyden bekrefter at de sikrer seg 51 prosent av det danske kommunikasjonsbyrået.

- Ja, dette stemmer, sier Geelmuyden til NA24 Propaganda

- Nå er vi 100 ansatte i GK, inklusive de 12 i House Of Communication, og vi er villig til å vokse videre, men vi vil aldri vokse uten kvalitet, sier han.

Har dere flere kjøp på trappene ?
- Vi er i flere spennende dialoger, og har mange spennende planer fremover. I GK er vi opptatt av å bruke tanke- og skaperkraft til å utvikle nye og bedre tjenester. Det handler alltid om å bruke ressurser på å utvikle dyktige medarbeidere, Andre ganger kan det handle om å ansette nytt talent, eller om å slå seg sammen med spennende miljøer, forklarer han til NA24 Propaganda..

Vil få til mer i 2012
- GK har et av Skandinavias mest kjente PR-brands. Det gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner og arbeidsgiver. Vi har lyst til å få til mer i 2012 før året lukker seg, og snakker gjerne med miljøer som har lyst til å slå seg sammen med oss for å bruke kommunikasjon til å skape bedre samfunn, sier Geelmuyden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere