NA24.no

- Vil ha Ross og Brand tilbake

Foto: EPA/Scanpix/Montasje
Offeret for spøken til radiokomikerne Russel Brand og Jonathan Ross vil ha dem tilbake på eteren.

Barnebarnet til Fawlty Towers-servitøren, Andrew «Manuel» Sachs, reagerte på å bli hengt ut, men vil ha «plageåndene» tilbake på radioen.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Georgina Baillie er Sachs barnebarn og kjent som burleskdanser. Hun har vært til sengs med radioprogramleder og komiker Russel Brand, og Brand brukte detaljer fra deres intime omgang i en spøk som ble ringt inn på Sachs telefonsvarer.

BBC har beklaget innslaget og varslet en granskning. Brand har siden sagt opp jobben og medprogramleder Jonathan Ross er foreløpig suspendert i tre måneder, uten lønn.

Andrew Sachs er mest kjent for nordmenn for sin rolle som den spanske tjener Manuel i «Hotell i særklasse».

Britiske toppolitikere har gått hardt ut mot innslaget og BBC har mottatt mange tusen klager på innslaget som ble sendt på BBC-stasjonen Radio 2. Nå mener Bailie at reaksjonene har gått ut over alle proporsjoner. Til tv-stasjonen Five sier hun at hun til å begynne med ønsket at de to programlederne skulle få sparken.

- Men jeg mener suspensjon var en passende reaksjon. Jeg synes det som har skjedd har kommet helt ut av proporsjoner og jeg hater ingen av dem. Jeg synes de er svært talentfulle komikere og at verden ville vært et kjedeligere sted uten dem, sier Bailie.

Hun sier det viktigste er at de har beklaget overfor hennes bestefar.

- De gjorde en tabbe og de har beklaget overfor min bestefar, hvilket var viktig for meg. Jeg håper at vi kan glemme dette og komme videre, sier Bailie.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere