NA24.no

- Visste ikke om hemmelighetene

Sist oppdatert:
Kommunikasjonsenheten til Manuela Ramin-Osmundsen visste ikke om hemmelighetene hun satt inne med.

Informasjonsenheten hos Barne- og familieministeren var ikke klar over hemmelighetene den avgåtte statsråden satt inne med.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

- Vi har ikke hatt annen informasjon enn det som har gått ut til enhver tid, sier senior kommunikasjonsrådgiver i departementet, Torstein Rudi, til NA24 Propaganda.

- Så dere visste ikke noe om det som hadde skjedd før det kom ut i mediene?

- Nei.

- Ga dere statsråden anbefalinger underveis om hvordan hun burde håndtere mediene og en eventuell brannslukking?

- Det er en normal aktivitet at vi gir råd ut ifra den situasjonen som er, og hvordan hun bør håndtere den. Vi legger ikke strategier som et kommunikasjonsbyrå, forklarer Rudi.

Rudi forklarer at kommunikasjonsavdelingen i departementet har fra dag til dag gått gjennom mediene og gitt råd til Ramin-Osmundsen.

- Vår grunnleggende filosofi har vært gjennomgående at hun bør fortelle det som er å fortelle. Og svare på alle relevante spørsmål om de opplysningen hun har, sier Rudi.

- Dersom statsråden hadde gått ut med informasjonen som har dukket opp underveis med en gang. Tror du hennes avskjed ville funnet sted i dag da?

- Verken kommunikasjonssjef Ragnhild Samuelsberg eller jeg går inn i noen hypotetiske spørsmål eller hypotetiske problemstillinger, avslutter Rudi.

Har du medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere