NA24.no

- Voldsomt søkelys

Sven O. Høiby ble kjendis da datteren forelsket seg i kronprinsen. Noe av medieomtalen ville han nok vært foruten, mener Retriever-direktør.

Ifølge et søk Retriver har gjort på vegne av NA24 Propaganda, figurerte Sven O. Høiby i 3.180 artikler fra begynnelsen av 1999 og frem til i dag. Dette omfatter alle nettbaserte redaksjonelle medier, i tillegg kommer over 60 trykte aviser og etersendinger.

NA24 - din næringslivsavis

- Mye av den omtalen han har fått er kommet i ukepressen, som ikke er en del av søkegrunnlaget vi har brukt her, sier direktør Espen Viskjer i Retriever, til NA24 Propaganda.

Det betyr at Se og Hørs omtale av Høiby ikke kommer med i dette Retrievers søk.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

- Han hadde noen topper. Vi ser at i han var mest omtalt i mediene i 2002 med rundt 500 artikler og 2004 med 604 artikler, forklarer Viskjer.

Viskjer mener at medienes søkelys på Høiby har vært voldsomt for en privatperson.

- Det er ingen tvil om at han har vært en person som har vært mye i mediene og fått mye omtale som privatperson. Han har nødvendigvis ikke bedt om denne omtalen. Han har ikke oppsøkt mediene på den måten som har gjort at han har blitt eksponert i mediene som han gjorde, og han skulle sikkert vært en del av omtalen foruten, sier Viskjer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere