NA24.no

Foto: Reuters/Scanpix

– Hun er blitt skrekkelig såret

Sist oppdatert:
David Letterman beklaget sitt utroskap overfor kona på showet.

(SIDE2:) – Hun har blitt skrekkelig såret over min oppførsel, sa David Letterman om sin kone på showet mandag etter at han sto fram med sitt utroskap på direkten forrige uke. Han sa samtidig at han jobbet hardt for å overbevise sin kone om at han nå ønsket ekteskapet.

- Når noe slikt som dette skjer, om du sårer en person og det er ditt ansvar, så kan enten to ting skje. Du klarer å gå videre og reparerer det du har gjort. Eller du klarer det ikke og da blir utfallet et annet, sa Letterman ifølge The New York Times.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Presset for to millioner dollar
Letterman sjokkerte millioner av seere med sine bekjennelser. De fleste av gjestene i studio trodde først at talkshowverten spøkte og avsløringene ble møtt med mye fnis fra salen.

Årsaken var at talkshowverten sto frem var at han hadde blitt presset for to millioner dollar . Utpresseren sa at om ikke Letterman betalte, ville han avsløre diverse forhold som Letterman har hatt til kvinner i sin stab.

David Letterman valgte en helt annen tilnærming til saken. Og utpresseren ble kjapt avslørt som CBS-produsenten Robert Halderman. Han er allerede fremstilt for retten og løslatt mot kausjon.

Hans advokat har uttalt at han gleder seg til «å grille Letterman» i den kommende rettshøringen.

De seksuelle møtene med flere kvinner skal ha funnet sted før Letterman giftet seg med sin mangeårige kjæreste, Regina Lasko. Paret har imidlertid en fem år gammel sønn sammen og de to giftet seg i mars i år.

– Mine affærer er noe som tilhører fortiden, sa Letterman på showet ifølge Associated Press. Talkshowverten beklaget også at hans «dumheter har gått ut over min lojale stab».

- Ydmyket på grunn av meg
– De er blitt ydmyket på grunn av meg, sa han.

Letterman blandet unnskyldningene med sine vanlige kjappe spøker.

– Det er kjølig vær ute for tiden. Det er kjølig inne hos meg for tiden, sa han.

Han advarte også publikum med at dette bare var trinn én av skandalen.

– Trinn to er å delta på «Oprah» og gråte, sa han. Som kjent har Letterman en lang «feide» gående med talkshowdronningen.

Langvarig forhold
Lettermans lengste forhold skal ha vært med assistenten Stephanie Birkitt, som de siste årene var samboer med siktede Halderman. Da de to gjorde det slutt, skal Halderman ha funnet dagboken hennes der hun skriver om forholdet til den nå 63 år gamle talkshowverten og klekket ut ideen til utpressingen.

Samtidig melder TV-kanalen om bedre seertall for David Lettermans show enn noensinne. Kritikerne mener at Lettermans direkte aksjon overfor utpresseren kan ha bidratt til å gjøre ham enda mer populær blant seerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere