*Nettavisen* Økonomi.

– Over og ut for naken-TV

Nakensjekking-programmet «Adam søker Eva» flopper på TVNorge.

16.10.15 10:51
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=L_M9ulpT4URQR6iIemjkux5Sj82fNvN8FCj-BGqse6zHyXKs9zw1LiguKJou_rApI5ABZ10l-1SmkS3BC0C9b7Yxt1BvxIOA&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

TV-anmelderen i VG fikk rett. Hva er poenget med «Adam søker Eva»? Siden oppstarten har interessen stupt for realityprogrammet.

Det første programmet hadde 300.000 seere. Episoden torsdag kveld hadde kun 168.000 seere, viser tall fra mediebyrået Carat.

Morten Wiberg i Carat mener det nå er over og ut for TVNorge-programmet.

– Serien treffer ikke. Det er tydelig at tematikken ikke er bra nok, sier Wiberg til Nettavisen.

– Dette var en test. Programmet kommer ikke tilbake, fortsetter han.

Internasjonalt har naken-dating på TV vært pop, men slik har det altså ikke gått i Norge.

Tallene viser at det er en svak overvekt av kvinner som følger programmet på norske skjermer, men det er «ikke uvanlig» forteller Morten Wiberg i Carat.


Se klipp fra nakendating-TV her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=6SJQWAT2zCDSQDIvkBkS3y8wkR_JFKaeA7yMymr8bVG8ZnyAMqFzkrs_5Xhe9iUBz3Pr9yIE8dT57p--KAB6F8kLSLkwH1Dn&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag