*Nettavisen* Økonomi.

10 spill med knallsterke historier

Foto: (BioWare)

Noen av de beste spillene du får tak i til dagens konsoller.

29.03.10 13:15

Med lanseringen av spill som «Heavy Rain», «Dragon Age» og «Mass Effect 2» ser vi at en utviklerne utnytter fortellermulighetene i dataspill til det fulle.

Et spill, i motsetning til en film eller en bok, kan i beste fall tilby 50 til 100 timer med kontinuerlig underholdning, og det er ikke tvil om at det er en utfordring å skape engasjerende historier fra begynnelse til slutt.

Men noen klarer det, og spesielt må spillstudioet Bioware trekkes frem. Utvikleren, som står for klassikere som «Baldur's Gate», «Neverwinter Nights» og «Star Wars: Knights of the old Republic», står fremdeles for noen av de alle beste spillopplevelsene på dagens formater.

I denne guiden tar vi for oss ti spill nettopp til PS3, Xbox 360, Wii og PC som alle har én ting til felles: Knallsterke historier. Og som dermed klarer å levere en underholdningsopplevelse som ikke bare tangerer, men av og til forbigår de store øyeblikkene i kinosalen.

Spillene presenteres ikke i en spesiell rekkefølge. Du finner selv det spillet du synes passer best. Hvert spill presenteres med en artikkel utstyrt med både bildekaruseller og videoer. Ikke nøl med å si din mening i kommentarfeltet.

Klikk på ikonene nedenfor får å lese om spillene:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.