NA24.no

1,1 millioner så Farmen kjendis-finalen - ned 200.000 fra i fjor


Martine Ek Hagen, Pål Anders Ullevålseter og Inga Berit Lein i Farmen KJendis.
Martine Ek Hagen, Pål Anders Ullevålseter og Inga Berit Lein i Farmen KJendis. Foto: Tv 2
Sist oppdatert:
Sterke tall på Farmen kjendis-finalen, men ned fra i fjor.

Finalen i Farmen kjendis ble sett av over en million seere, mens 1,1 millioner så på det meste da Pål Anders Ullevålseter ble kåret til vinner, melder TV 2.

Les også: Den nye Farmen-gården ligger i Hedmark

Finalen på Farmen kjendis ble i snitt sett av 1.034.000 seere. Det er sterke tall, men lavere enn i fjor da finalen ble sett av i snitt 1,3 millioner. Da var det Leif Einar Lothe, bedre kjent som Lothepus, som vant.

I snitt har nesten 950.000 seere sett hele Farmen kjendis-sesongen på TV 2.

- Etter braksuksessen i fjor har det vært enorme forventninger knyttet til årets sesong, og det er derfor ekstremt hyggelig å stadfeste at Farmen kjendis har levert på alle områder. Deltagerne har engasjert seerne, Strix har produsert fantastisk innhold og seertallene og oppmerksomheten rundt sesongen har vært over all forventning. Med et snitt på nær 950.000 seere så har Farmen kjendis etablert seg som et av Norges aller mest populære TV-programmer, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2 i følge en pressemelding.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere