NA24.no

225.000 så skandale-TV

(TV3)
Sist oppdatert:
– Dette er en meget sterk start for Paradise Hotel, sier Støldal.

Gårsdagens premiere på TV3s Paradise Hotel hadde 225.000 seere og en markedsandel på 18,7 prosent blant alle seere mellom 15 og 49 år. På det meste så 271.000 på premiereepisoden.

Programmet traff veldig godt i målgruppen kvinner 20 til 34 år med en markedsandel på 30,2 prosent.

«Paradise Hotel» hadde 200 000 seere i snitt, fire ganger i uka, i forrige sesong, og er dermed ett av de mest sette konseptet på TV3 de siste årene.

Sterk start
– Dette er en meget sterk start for Paradise Hotel, og vi er svært fornøyde med premieretallene. I tillegg har over 50.000 sett første episode på web-tv via TV3 play, sier Informasjonssjef i TV3/Viasat 4, Glenn Ø. Støldal i en melding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Innholdsrik sesong
– Vi skal sende mange episoder av Paradise Hotel utover våren, og vi kan love en meget innholdsrik sesong. Ut fra premieretallene og interessen rundt første episode ser det ut til at Norges heteste realityserie igjen blir en kjempesuksess for TV3. Medieinteressen er større enn noen gang, Facebook-siden til programmet har snart formidable 137.000 likes og i går var Paradise Hotel det mest omtalte temaet på Twitter, sier han i meldingen.

De sterke tallene på Paradise Hotel-premieren bidro til den beste mandagen til TV3 i målgruppen 15-49 år så langt i 2012 med 8,7 prosent markedsandel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere