NA24.no

248.000 fulgte Bingobanden

Skuespillerne i årets utgave av Bingobanden på TVNorge.
Skuespillerne i årets utgave av Bingobanden på TVNorge. Foto: TVNorge
534.000 nordmenn så premieren på komedien NAV på TVNorge i går.

– Det er overraskende gode tall for en humorpremiere, og den sterkeste premieren vi har hatt hittil i år, sier administrerende direktør Harald Strømme i en melding.

534.000 utgjør en seerandel på 41 prosent i målgruppen 12-44 år.

Ny sendeflate
Atle Antonsens karakter Tor Varhaug har både byttet jobb fra Plan- og bygningsetaten til NAV, og samtidig fått ny sendeflate på ny kanal. Gårsdagens premieretall er noe høyere enn snitt-tallene serien Etaten leverte på NRK i 2006.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK

Bygger egen humordag
– Dette bekrefter at vi har lykkes med å profilere oss som en troverdig avsender av humor. I tillegg til å knytte til oss noen av de beste komikerne i bransjen, har vi klart å bygge en egen humordag på onsdagene, sier Strømme i meldingen.

– Det er tydelig at mange har gledet seg til mer moro fra en av landets flinkeste fyrer, Atle Antonsen. I forkant sa vi at vi ville regne alt over 300.000 seere som en suksess, så vi er selvsagt utrolig fornøyde med å bikke halvmillionen, sier Strømme i meldingen.

Også Bingobanden hadde premiere i går. 248.000 fulgte moro-gamlisene, som sammen med Antonsens byråkratihumor sørget for at TVNorge i primetime var større enn TV 2 i målgruppen 12-44 i går.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere