NA24.no

Dropper radiodrøm

(Foto: Scanpix)
Gir opp å lage «ordentlig radio» etter konsesjonsavslag.

Selskapet Ordentlig Radio AS, hvor Øystein Sunde og Halvdan Sivertsen er blant aksjonærene, har bestemt seg for ikke å anke Medietilsynets avslag.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Liten sjanse for medhold
Ordentlig Radio AS har søkt konsesjon i to omganger for å få drive lokalradio i områdene Oslo og Stor-Oslo. Like mange ganger har de fått avslag og nå gir de opp håpet om å få drive lokalradio.

- Ja, vi gjør det. I hvert fall i denne omgang, sier styreleder Jack Herheim i Ordentlig Radio AS til NA24 Propaganda.

Han sier de anser sjansen for liten for at Medietilsynet vil gi dem medhold ved en eventuell klage.

Halvdan Sivertsen eier i likhet med Øystein Sunde 10,9 prosent av aksjene i Ordentlig Radio AS. Sundes familieplateselskap Spinner Records eier en tilsvarende post. Også artisten Jonas Fjeld, alias Terje Lillegaard Jensen, er inne på eiersiden gjennom selskapet Baritone med en aksjepost på 2,73 prosent.

P4-profilen Tor Andersen har en eierpost i selskapet sammen med samboer Camilla Andersen. Andefamilien AS, hvor de to eier henholdsvis 60 og 40 prosent av aksjene, eier 10,9 prosent av aksjene i Ordentlig Radio AS.

Legger ned selskapet
Ordentlig Radio ble stiftet for å «Drive radiokringkasting, med vekt på å fremme et bredt musikkutvalg, herunder særlig norske artister, komponister og tekstforfattere.»

Etter at konsesjonstildelingene er gjort, uten at Ordentlig Radio AS nådde fram, planlegger eierne å legge ned selskapet.

- Vi kommer til å avvikle selskapet, sier Herheim.

- Har dette vært en dyr fornøyelse?

- Vi har ikke hatt andre kostnader enn det som har gått med for å få selskapet opp å stå. Så det er ikke snakk om noen store kostnader, nei, sier Herheim.

Ordentlig Radio hadde ikke driftsinntekter verken i 2007 eller i 2008, og kunne i de to årene bokføre negative årsresultater på henholdsvis 36.000 og 38.000 kroner.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere