NA24.no

Norsk pr-mann ble ridder

Partner i JKL Stockholm
Partner i JKL Stockholm (JKL)
Sist oppdatert:
Nyslått og stolt.

Pål Marius Jebsen blir ridder av første klasse av «Den Kongelige Norske Fortjenesteorden». Jebsen har i mange år vært bosatt i Sverige og er nå partner i JKL.

Før han takket ja til JKL hadde han brukt mesteparten av karrieren i Burson Marsteller. Han var de siste årene arbeidende styreformann i Norden for Burson Marsteller.

Til svenske Resume sier Jebsen at han er stolt og nyslått ridder.

- Jeg er ridder av første klasse av «Den Kongelige Norske Fortjenesteorden». Det føles veldig bra. Det føles spesielt at noen fra vår bransje tildeles en slik oppmerksomhet. Vi i kommunikasjonsbransjen pleier jo alltid å stå et steg bak våre kunder og nesten bak gardinen når kundene tar æren. Men denne gangen er det jeg som får ta imot den og det synes jeg er bra, sier Jebsen til Resume.

Han sier han har jobbet mye for å bedre de norsk-svenske relasjonene i de siste 25 årene og at han i dag er medlem i det norsk-svenske handelskammeret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere