NA24.no

TV3 satser på dating

Programleder Hasse Hope leder datingshowet Dagens mann med høyt tempo og raske replikker.
Programleder Hasse Hope leder datingshowet Dagens mann med høyt tempo og raske replikker. Foto: TV3
«Dagens mann» – nytt datingshow på TV3

Er det mulig å få en date på første forsøk? I TV3s nye datingshow «Dagens mann» loser programleder Hasse Hope single og håpefulle menn gjennom en nådeløs sjekkeprosess, der det meste er basert på umiddelbart førsteinntrykk. Det er intet færre enn 30 kjærlighetssyke kvinner å imponere, og klarer dagens mann å spille kortene sine riktig – ja, da blir han nettopp dagens mann.

«Dagens mann»er et festlig og humørfylt datingshow, ledet av driftige Hasse Hope kjent fra VGTV. Alle innledende runder til et stevnemøte er skrellet vekk, her er det kun førsteinntrykket som er avgjørende. Hver uke skal et panel bestående av 30 single, søte, snille, kravstore, freidige, vakre, smarte, tøffe jenter velge eller vrake gutter som dristig søker lykken ved å satse på at de gjør et durabelig førsteinntrykk. Ved hjelp av et lyspanel avgir jentene umiddelbart dommen. Får han hvite lys, eller knuses mannens datingdrømmer av røde lys? «Dagens mann» får muligheten til å vise flere sider av seg selv til de jentene som fremdeles er interessert. Slukkes gnisten, slukkes også lyset. Men der det er lys er det håp

Programleder Hasse Hope leder datingshowet «Dagens mann» med høyt tempo og raske replikker.

Skodd med frekke gummisåler, sylskarp bart og frisk tilnærming til programlederfaget kommer han til å sjarmere og overraske tv-seere over hele landet denne høsten.

Originalkonseptet «Take Me Out» har hatt stor suksess i flere land, blant annet i Storbritannia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere