NA24.no

Programleder lover sex med radiolytter

Foto: NTB Scanpix
Sist oppdatert:

NRJ-programleder Petter Pilgaard hopper til sengs for lytterne. I radiostasjonens flaggskip, «Morgenshowet», byr Pilgaard virkelig på seg selv.

Kanalen viser til en undersøkelse der seks av ti jenter ikke er fornøyd med det som skjer i sengen. Derfor har han startet en konkurranse hvor en heldig(?) jente vinner en natt med programlederen.

På radioen torsdag morgen lovte Pilgaard sågar at den heldige ikke bare skulle få en date, men at han lovte orgasmegaranti.

«Han ønsker å varte deg opp på _alle_ måter.», skriver radiostasjonen på nettsidene sine.

I en undersøkelse under saken svarer i skrivende stund nesten 65 prosent at de ønsker seg en slik premie.

Kleint

PR-rådgiver Haakon B. Schrøder omtaler konkurransen som «hjernedød».

- NRJ burde kaste Petter Pilgaard ut av studio eller varsle om at konkurransen er høyst upassende om man ikke har den grunneste humoren i Norge. Mine døtre og venninnene hører på NRJ og senest i morges måtte jeg ta over som kanalsjef i bilen da Petter Pilgaard lanserte den stupide konkurransen. Det er mulig han tror at det er kult å lytte til, men både jeg som forelder og fjortisene i bilen oppfattet det hele som svært kleint, sier Schrøder til Nettavisen NA24.

Schrøder mener det er helt ubegripelig at NRJ lar så mye nonsens flyte utover eteren.

(Saken fortsetter under bildet.)

- Det er heldigvis sjelden man hører så tomme og hjernedøde programledere på radio. Jeg trøster meg med at Petter Pilgaards dager i rampelyset er talte, han er kjendisen vi virkelig ikke trenger, og i den grad noen klarer å gjøre business på en slik tomhylse, er jo det en mesterlig prestasjon, fortsetter han.

Pressegeneral refser

Det er ikke første gang den tidligere reality-TV-deltaker havner i rampelyset. I vinter snakket han villig vekk om hårtransplantasjon på radioprogrammet. Dette samtidig som han figurer i reklamer for klinikken som utførte inngrepet på Pilgaard.

Les mer: - Dette er ikke akseptabelt

Har du nyhetstips? Tips Nettavisens journalist!

Pressegeneral Per Edgar Kokkvold gir liggekonkurransen refs.

- Det er utmerket at medier og redaksjoner utviser nytenkning og oppfinnsomhet, men jeg tror man burde styrt oppfinnsomhet i en annen retning i dette tilfellet, sier Kokkvold til Nettavisen NA24.

Kjører 20 årsgrense

NRJ hevder stuntet ikke er en konkurranse, men et redaksjonelt innspill fra Pilgaard.

- Hvilken redaksjonell vurdering ligger bak dette?

- I tråd med vår store takhøyde er dette akseptabelt å fleipe med. Dette er et innspill som vi med en avstemning på hjemmesiden vår ønsker å høre hva lytterne våre synes om, i likhet med det meste som gjøres på «Morgenshowet» til NRJ, sier Joachim Knutsen, kanalsjef i NRJ, til Nettavisen NA24.

- I og med at dette foreløpig ikke er noen konkurranse – er det derfor heller ikke snakk om noen aldersgrense da dette er et redaksjonelt innspill. Dersom det, rent hypotetisk, skulle utvikle seg videre ville det vært nærliggende å tenke seg en 20 årsgrense, fortsetter han.¨

Knutsen mener det meste av det Haakon B. Schrøder sier kan nok føres på kontoen til at han personlig ikke er Petter Pilgaards største fan.

Om Kokkvolds reaksjon sier han:

- Gitt dagens medievirklighet der sex og nakenhet er en dagligdags affære - refererer til i serier som Paradise Hotel, NRK i form Harald Eias mye omtalte visning av skrotum og sexprogrammet Trekant eller TV2s nakeneksponering av Harald på familiefavoritten Senkveld - føler vi at dette foreløpig redaksjonelle og humoristiske innspillet er trygt innenfor grensene for hva vi kan tillate oss innenfor vår sjargong og målgruppe, da det også har sitt utspill i en undersøkelse som viser til at 6 av 10 kvinner ikke blir tilfredstilt seksuelt

Hva synes du om konkurransen? Si din mening i kommentarfeltet under!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere