NA24.no

576.000 fikk drømmen knust

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)
Sist oppdatert:
Viasat samlet også gode tall på Robinson-premieren.

Det var Viasat-kanalen Viasat4 som viste VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Island på lørdag. Selv om det ble bedrøvelig resultat var seertallene brukbare. På det meste var 629.000 seere innom landskampen og et snitt på 576.000 seere ga en markedsandel på 35,2 prosent blant alle seere over 12 år.

- Både TV3 og Viasat 4 hadde kanontall i helgen. Vi er svært fornøyde med landskamptallene og sesongpremieren på Robinsonekspedisjonen. Høstsesongen har startet meget godt for oss, og nå ser vi fram til torsdagens sesongpremiere på «Hellstrøm rydder opp», sier programdirektør Trygve Rønningen i TV3/Viasat 4.

«Robinson» oppnådde høyere seertall denne sesongen enn forrige runde. Hele 351.000 seere fikk med seg episoden i gjennomsnitt. Det ga en markedsandel på 20,4 prosent blant alle seere over 12 år. På det meste var 433.000 seere innom sesongpremieren. Til sammenligning hadde sesongpremieren i fjor høst 337.000 seere.

Også søndagsfilmen «Casino Royale» var det mange som ville se og det bidro til at TV3 hadde en markedsandel på 13,3 prosent blant alle seere over 12 år på søndag. Det er årets beste dag for TV3 så langt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere