NA24.no

7 av 10 unge vil bli programleder

THE ONLY WAY IS ESSEXs Maria Fowler i Puerto Banus i Marbella denne uken.
THE ONLY WAY IS ESSEXs Maria Fowler i Puerto Banus i Marbella denne uken. Foto: Splash News/Mercury Press (Splash News/Mercury Press)
Sist oppdatert:
Å reise verden rundt som programleder for et tv-program, er noe som står høyt på ønskelisten til mange. Nå har du muligheten.

Endrede medievaner som innebærer en mer deltagende underholdningskultur gjør at folk blir mer og mer vant til å involvere seg og være aktiv i underholdningen. TV8 tar derfor søknadsprosessen ut på tv-skjermen når de nå leter etter sin nye programleder, gjennom det de selv kaller seerinvolverende tv.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

– Hele 7 av 10 av befolkningen mellom 16-24 år avslører at de drømmer om å jobbe som programleder i reise- eller underholdningsprogram, sier redaktør Andreas Brøvig i TV8.

Drømmejobben

Og nå får de muligheten til å vinne drømmejobben.

«TV8 satser på seerinvolverende tv som nytt kanalkonsept, og først ute er «TV8-jakten», et program der deltagerne skal kjempe om å bli programleder for TV8s nye reiseprogram», heter det i en melding.

- Vi ønsker å gi våre seere større mulighet til å engasjere seg i og påvirke det som skjer på tv-skjermen. Derfor gir vi de nå mulighet til å både melde seg på «TV8-jakten» og aktivt ta del i utvelgelsen av vårt nye programledertalent, sier Brøvig.

Reise verden rundt

«Å reise verden rundt som programleder for et tv-program, er noe som står høyt på ønskelisten til mange. I vår kommer TV8s nysatsning «TV8-jakten» hvor TV8 gir sine seere mulighet til å oppfylle sin programlederdrøm og leve ut sin eventyrlyst i en konkurranse om stillingen som reiseprogramleder», heter det i meldingen.

- Vi vet det er mye uoppdaget talent der ute og er sikre på at vi gjennom programlederjakten vil møte flere fremtidige tv-stjerner, som har både lyst, talent og det «lille ekstra» som skal til for å lage bra tv, sier Brøvig.

Gjennom ti programmer skal deltagerne konkurrere mot hverandre i ulike oppgaver. Hver sending vil by på nye utfordringer, og kandidatenes ulike egenskaper vil bli satt grundig på prøve. Her må de overbevise seerne om at de har de ferdighetene som skal til for å lage god og underholdene tv som programleder i høstens nye reiseprogram.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere