NA24.no

Jan-Erik Aalbu blir ny sportssjef i TVNorge. Aalbu tar over etter Eskil Andreassen, som nylig gikk til jobben som produsent i Fotball Media.
Jan-Erik Aalbu blir ny sportssjef i TVNorge. Aalbu tar over etter Eskil Andreassen, som nylig gikk til jobben som produsent i Fotball Media. Foto: Kilian Munch (TVNorge)

Aalbu overtar sporten i TVNorge

Sist oppdatert:
Tidligere topptrener blir sjef for sporten.

Jan-Erik Aalbu blir ny sportssjef i TVNorge. Aalbu tar over etter Eskil Andreassen, som nylig gikk til jobben som produsent i Fotball Media. Aalbu og Andreassen har jobbet tett sammen i forbindelse med Fotballfredag på MAX.

– Vi er veldig glade for at Jan-Erik takket ja til dette. Han er riktig mann til å videreutvikle vår sportssatsing. Han har vært med siden starten av Fotballfredag på MAX, og har mye av æren for at vi har klart å bygge opp en merkevare og et fotballprodukt som det virkelig står respekt av, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge, i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Jan-Erik Aalbu var ikke i tvil om at han ønsket å videreutvikle sportssatsingen i TVNorge-huset.

– Jeg måtte bare hoppe på. Denne jobben var det ikke mulig å si nei til. TVNorge går så det suser om dagen, og jeg gleder meg til å videreutvikle sportssatsingen med mange dyktige TV-folk. TVNorges uttalte ambisjon om virkelig å satse på sport i framtiden, var helt avgjørende for mitt valg. Jobben nå blir å finne ut hvor vi ønsker å ta opp kampen, og hvilke idretter vi mener passer best på våre kanaler, sier den nye sportssjefen, i pressemeldingen.

Aalbu har tidligere jobbet som sportsdirektør i Vålerenga, sportssjef for kombinert- og hopplandslaget og sportssjef i Norges Golfforbund. I tillegg har han bred erfaring som kommentator.

– Jan-Erik har en usedvanlig bred og allsidig bakgrunn som leder i mange forskjellige idrettsmiljøer. Det finnes knapt andre med samme bredde og forståelse for media og sport, lyder Eivind Landsverk, i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere