NA24.no

Adidas velger nordmann

Foto: Faksimile
Sist oppdatert:
Lager reklamefilm for Adidas.

Thomas Hilland i Motion Blur ble valgt som regissør for å lansere Adidas sine nye fotballstøvler. Hilland er blant annet kjent for å ha laget musikkvideoen til Röyksopps låt «Eple».

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Det var Reklamebyrået 180 Amsterdam tok kontakt med Hilland for å gjøre tre interaktive filmer til Adidas nye world-wide webside, skriver Motion Blur i en pressemelding.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Jeg har gjort filmer for web før, men dette var første gangen vi tok i bruk web'ens interaktive muligheter i filmsammenheng. Vi filmet profesjonelle fotballspillere i London som brukte de forskjellige støvlene i kampsituasjoner, og sammen med det digitale byrået Deconstruct flettet vi så sammen interaktive sekvenser og action. Dermed kan websidens brukere selv pause filmen, klikke seg videre inn på de delene av skoene de er interesserte i og utforske dem, for så å sette i gang filmen igjen til neste sekvens, sier Hilland i meldingen.

- Jeg tror dette vil bli en stor del av webreklamen fremover, med vekt på brukerstyrte opplevelser. For øyeblikket er film på internett fremdeles ofte forminskede TV-reklamer eller ganske begrensede flash-animasjoner, men dette er fremtiden.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere