NA24.no

Foto: Konterud, Roy (SCANPIX)

Aftenposten trykker i Kristiansand

Aftenposten flytter trykkingen av opplaget til Agder-fylkene og Rogaland fra Schibsted Trykk i Oslo til Fædrelandsvennen i Kristiansand.

Omleggingen gjelder fra første juni..

- Ved å trykke i Kristiansand kan Aftenposten leveres med Agderpostens og Fædrelandsvennens morgenbud i Aust- og Vest-Agder. I Rogaland, hvor abonnementsopplaget nå går med Posten etter å ha blitt kjørt med bil fra Oslo, vil Stavanger Aftenblads distribusjon sørge for at avisene er levert før frokost. Også løssalgsavisene vil være i stativene vesentlig tidligere enn tilfellet er nå. Vi ser absolutt et potensial for vekst i disse tre fylkene når vi nå får vesentlig bedre levering og tilgjengelighet, skriver adm.dir. Lars Erik Torjussen i Aftenposten i en melding.

I november 2007 flyttet Aftenposten opplaget til Midt- og Nord-Norge til Adresseavisens trykkeri i Trondheim. Den siste uken er forøvrig avisens opplag til Nord-Norge blitt produsert ved Harstad Tidendes trykkeri på grunn av problemene med flytransport fra Trondheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere