NA24.no

Alle vil se «idioten»

Sist oppdatert:
Will Ferrell er en dust i særklasse. Se video.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Karrierer kan være lønnsomme for noen av de som oppfører seg som idioter. Komikeren Will Ferrell har med stor suksess spilt tosk i atskillige komedier, og nå har han startet opp en ny og annerledes suksess.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge Forbes har Ferrell startet opp en egen nettside som minner om kjempesuksessen YouTube. Nettsiden FunnyorDie.com er en portal som leder de interesserte til komedieinnslag.

På bare en uke har nettsiden har hele tre millioner brukere vist sin besøkelsestid. Og mye skyldes at Ferrell i samarbeid med skribenten Adam McKay har kommet opp med en videosnutt som elskes i USA. Den kan du se her.

Det er ikke uten grunn at nettsiden minner om YouTube. Den er nemlig konstruert av ingen ringere enn Gary Sanchez Productions og Sequoia, som er investeringsselskapet bak YouTube.

Det som derimot skiller denne siden fra YouTube er at brukerne har muligheten til å klage på de videoene de til enhver tid misliker.

- Vi tenkte, for en fantastisk måte for oss å kødde rundt og på den samme tiden se etter nye talenter. Og dersom det blir litt større er det kjempekult, sier Adam McKay, ifølge Forbes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere