*Nettavisen* Økonomi.

Altibox velger NetCom

Leif Aarthun Ims,Administrerende direktør Altibox as Foto: (Altibox as)

Tar over som leverandør av Altibox sine mobiltelefonitjenester.

NetCom har blitt valgt som ny leverandør av mobiltelefoni for Altibox.

- NetCom leder an i utviklingen av ny mobilteknologi, og Altibox kan nå tilby sine kunder enda bedre produkter til mer konkurransedyktige priser, sier Altibox-sjef Leif Aarthun Ims i en melding

Den nye avtalen vil si at NetCom tar over som leverandør av Altibox sine mobiltelefonitjenester i løpet av høsten 2011.

Les også: Raser mot Altibox

Markedsleder
- Denne avtalen gir Altibox og våre partnere mulighet til å tilby mer attraktive mobilprodukter til konkurransedyktige priser og forutsigbare marginer. Særlig gjelder dette innenfor produktområdet mobilt bredbånd, forklarer Ims i meldingen.

NetCom er i gang med et stort deknings- og hastighetsløft, og vil i løpet av en toårsperiode tilby høyhastighets mobilt bredbånd i hele landet. I tillegg til å dra nytte av NetComs teknologiutvikling, gir avtalen Altibox spillerom til selv å utvikle nye tjenester og produkter.

Les også: Ga etter for Facebook-aksjon

Revitaliserer mobilsatsing
Det har vært viktig for Altibox å velge en samarbeidspartner som har en klar og tydelig ambisjon om å bygge et framtidsrettet og konkurransedyktig mobilnett. Avtalens etablering og konkretisering av samarbeidsrutiner på alle nivå vil sikre en tett og god relasjon til NetCom.

Les også: Altibox utvider TV-tilbudet

- Vi har oppnådd en god og framtidsrettet avtale for Altibox. Avtalen med NetCom gir oss det beste grunnlaget for revitalisering av mobilsatsningen og kundevekst innen mobilområdet,avslutter Leif Aarthun Ims meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag