Anmeldelse: «Iron Man 2»

Den eneste fordelen med «Iron Man 2» er at det varer kort.

21.05.10 09:03

Filmspill pleier å være begredelige saker og «Iron Man» var ikke noe unntak. Sega gjorde det meste feil og kjørte et potensielt underholdende actionspill rett i grøfta.

Gjentar feilene

Nå er oppfølgeren her og dessverre har det ikke gått noe bedre denne gangen. «Iron Man 2» er løst basert på filmen, og historien om tyveriet av medhjelperen JARVIS er tålelig spennende. Men det er også det eneste positive jeg har å si om spillet.

Lite overraskende er det snakk om et tredjepersons actionspill og du skal fly rundt og skyte fiender. Dessverre er motstanderne kjedelige, kampsystemet simpelt, feidene ensformige og grafikken stygg. Akkurat som originalen minner «Iron Man 2» mest om noe til forrige generasjon med konsoller.

Et (heldigvis) kort spill

Kontrollen er heller ikke noe å rope hurra for. I tillegg til å være rotete lagt opp, fungerer for eksempel siktesystemet sjelden som det skal. Blant annet har det en tendens til å bytte eller miste mål, noe som ikke er særlig festlig. Kameraet hjelper heller ikke til, der det gjør alt det kan for å vise deg ting som absolutt ikke er interessante.

HTML EMBED

I tillegg til historien, er det eneste positive med «Iron Man 2» at det er kort. Rundt fem timer tar det å spille gjennom historien, fem timer du aldri får igjen. Med andre ord, styr langt unna denne kalkunen og bruk heller pengene dine på noe annet.

Se bildene fra «Iron Man 2»:

3284

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag