NA24.no

Anmelder Hegnar

Foto: Scanpix
Advokat Per Danielsen har anmeldt sin erkefiende til politiet.

Advokat Per Danielsen anmelder Trygve Hegnar til politiet for å ha nektet å trykke et tilsvar i Kapital i sin helhet, ifølge E24.

- Jeg er nå grundig lei av Hegnars maktmisbruk og prosedering av egne saker i næringslivets Se og Hør. Jeg har tidligere latt Hegnar slippe unna straffekrav. Det vil jeg ikke gjøre denne gangen, sier Danielsen.

I anmeldelsen viser advokaten til en bestemmelse i straffeloven hvor det heter at en redaktør kan straffes med bøter når han «vegrer seg for å oppta uforandret en imøtegåelse av faktisk art i bladet eller tidsskriftet».

Hegnar peker på at det som ble kuttet fra det aktuelle leserbrevet omhandlet et presseklipp Kapital hadde gjengitt fra VG. En mindre del av Danielsens innlegg omhandlet en egen Kapital-sak, og dette ble trykket.

- Med denne anmeldelsen tror jeg alle skjønner at Per Danielsen er syk, og jeg synes bare synd på ham. Politiet har annet å gjøre enn å etterforske hva vi har sitert fra VG, og hvorfor vi ikke lar Danielsen argumentere mot dette i Kapital, sier Hegnar til E24.

Men Danielsen mener det er irrelevant hvor teksten har stått på trykk tidligere.

Per Danielsen og Trygve Hegnar har kranglet med hverandre i en årrekke, både på trykk og i retten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere